Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Een kijkje achter de schermen bij Denkend aan Holland met André van Duin

Het nieuwe seizoen van ‘Denkend aan Holland’ gaat binnenkort van start. Vanaf zaterdag 26 augustus kunt u weer genieten van de avonturen van Janny en André. Speciaal voor MAX Magazine schreef André de teksten bij dit achter-de-schermen fotoverslag. Zo kunnen we ons alvast verheugen op de vaartochten van het bekende MAX-duo!

Bijzondere wolkenpartij

André: “We zijn in het Hanzestadje Zutphen, waar Janny ineens een bijzondere wolkenpartij ziet. Zonde dat we naar de lucht staren, want achter ons (rechts voor u) staat de prachtige Walburgiskerk. Die hebben we daardoor helemaal gemist… Het kan onze hond Nhaan allemaal niks schelen, zij heeft vooral interesse voor de cameraman.”

Een vrolijk plaatje

André: “Een toevallige voorbijgangster ziet mij een foto van Janny maken en stelt voor er ook eentje van ons samen te maken. Dat laten we ons geen twee keer zeggen… En kijk eens wat een vrolijk plaatje die alleraardigste mevrouw heeft gemaakt!”

Geboortehuis

André: “Een bijzondere ervaring, we staan hier namelijk bij mijn geboortehuis in Rotterdam: mooie herinneringen!”

Koesafari

André: “U zult het niet geloven, maar Janny en ik zijn hier op koesafari. Ik had er nog nooit van gehoord. Samen met reisleider Simone rijden we door de weilanden en speuren we naar de zogenoemde Brandrode runderen.”

‘Denkend aan Holland’ is vanaf zaterdag 26 augustus vanaf 22.05 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Benieuwd naar meer foto’s van Denkend aan Holland? Dat leest u in MAX Magazine editie 33-34. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren