Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Warmte voor ouderen in Roemenië

In Roemenië maken Ton en Alice van Nimwegen het verschil voor de lokale bevolking in het dorp Telechiu. Zelf wonen ze er ook een deel van het jaar en samen doen ze er alles aan om de arme bewoners te helpen. 

De meeste huisjes waarin ouderen wonen zijn in een vreselijke staat. Er is altijd stookhout nodig en veel mensen moeten een nieuwe, veilige kachel hebben. Ton en Alice komen met hun Stichting Aria sinds het begin van de coronacrisis geld te kort om de ouderen te helpen. Maar na de uitzending van MAX Maakt Mogelijk kwam hier verandering in. Dankzij donaties kunnen Ton en Alice maaltijden en voedselpakketten uitdelen, hout geven en huisjes opknappen. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren