Abonnementen service: 035 - 2019505

Waarom zwaaien royals allemaal op dezelfde manier?

Royaltyjournaliste Josine Droogendijk beantwoordt ook deze week weer uw prangende royaltyvragen. Met deze week een vraag van mevrouw I. van Stee: waarom zwaaien royals allemaal op dezelfde manier?

Toen Máxima haar intrede deed aan het Nederlandse hof zwaaide ze heel uitbundig en snel, alsof ze met een fitness-oefening bezig was. Na verloop van tijd werd het zwaaien een ingetogen wuiven. Naar verluidt heeft ze hier oefeningen voor gehad, want te enthousiaste bewegingen zorgen voor onscherpe foto’s, opkruipende kleding én lamme armen.

Als ik het wuiven van de koning en koningin vergelijk, zie ik echter ook verschillen. Zo steekt de koning zijn hand hoog in de lucht en begint hij dan pas te zwaaien. De hand van koningin Máxima gaat al zwaaiend omhoog en blijft ergens op ooghoogte zweven.

Royaltyjournaliste Josine Droogendijk schrijft wekelijks over alles wat er speelt rond de koningshuizen en binnen- en buitenland. Josine beantwoordt ook uw vragen over dit onderwerp! Stuur een mail naar redactie@maxmagazine.nl o.v.v. ‘Ten paleize’.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren