Abonnementen service: 035 - 2019505

‘ZOU ‘T HIER STOFFIG ZIJN?’

Een vaste pijler is al jaren de Mystery Guest: een anonieme gast die wekelijks hotels en andere accommodaties beoordeelt.

Ook dit jaar is hij weer op pad om met zijn witte handschoenen, schoonmaakdoekjes en scherpe oog de hygiëne, bedden en prijs-kwaliteitverhoudingen in beeld te brengen. Na twee jaar bijzondere plekken in Nederland te hebben beoordeeld, gaat hij dit jaar de grens over. Hij bezoekt deze zomer Europese steden die Nederlanders graag aandoen. De hotels zoekt hij dicht bij het centrum, met acceptabele prijs en gevarieerde recensies.

Aan hem de schone taak te controleren welke recensies het dichtst bij de waarheid liggen. Vaak blijken de online beoordelingen aan de rooskleurige kant. Niet iedereen kijkt bovenop de garderobekast of onder het gootsteenkastje. En ook zullen de meeste mensen het bed niet van zijn plaats halen om te controleren wanneer daar voor het laatst is stofgezogen.

Doe je dat wel – zoals onze mysterieuze medewerker zich altijd de vraag stelt ‘Zou het hier stoffi g zijn?’ – dan kom je regelmatig voor gekke verrassingen te staan. Waarbij hij een “Iiieeeuwww” vaak niet weet te onderdrukken.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren