Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Meld uw zaak

In je recht staan maar niet krijgen waar je recht op hebt. Het kan mensen tot radeloosheid brengen. Dat kan ik me zo goed voorstellen. Heeft u een probleem met de erfgrens of recht van overpad met uw buren? Een lekkage in uw huis en heeft u een meningsverschil met de loodgieter hierover? Of heeft u een heel ander probleem waar wij u bij kunnen helpen?

De Rijdende Rechter

Het programma ‘De Rijdende Rechter’ helpt bij conflicten over een onduidelijke erfgrens, overlast van bomen, schuttingen en schuurtjes en bij hoogopgelopen burenruzies. Maar ook familievetes en onenigheid over recht van overpad komen aan bod. ‘De Rijdende Rechter’ is nu op zoek naar nieuwe zaken. Dus heeft u een geschil met uw buren, de gemeente, een woningbouwvereniging of een ander bedrijf of instantie? En kunt u onze hulp gebruiken? Meld dan nu uw conflict!

Aanmelden bij IDTV

U kunt uw zaak op verschillende manieren aanmelden bij IDTV, dat is de producent van het programma in opdracht van Omroep MAX. Op de website maxvandaag.nl/oproepen vindt u een online invulformulier. Uw zaak inzenden per post kan ook. Gebruik dan dit adres:

IDTV
T.a.v. Redactie De Rijdende Rechter
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam

Of bel naar 020-3143112 (lokaal tarief).

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren