Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Oranjezon

Als de weergoden ons goedgezind zijn, vieren we Koningsdag dit jaar onder een heerlijk Oranjezonnetje. MAX komt dit jaar weer met een speciale uitzending, rechtstreeks vanuit de tuin van Paleis Soestdijk.

Ik presenteer op zaterdag 27 april vanaf 13.35 uur het vrolijke, veelzijdige en muzikale live-programma ‘MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk’ en om 16.30 uur begint een extra lange aflevering van ‘Tijd voor MAX’, waarin Martine en Sybrand met leuke gasten uitgebreid terugblikken op de festiviteiten in Emmen.

Inmiddels heeft MAX een mooie traditie opgebouwd met deze feestelijke uitzendingen vanaf Paleis Soestdijk, waarbij het ook weleens heeft geplensd van de regen. Dat betekende toen weliswaar een hoop improviseren, maar het mocht de pret niet drukken. Door dit programma kunnen ook de mensen die niet in staat zijn om buiten de deur de vrolijkheid en drukte van Koningsdag mee te maken, deze mooie dag meebeleven. En voor wie na het rondje op de vrijmarkt thuis voor de buis wil uitblazen, biedt de terugblik aan het eind van de middag een fijne manier om Koningsdag af te sluiten.

Persoonlijk verheug ik me er enorm op; ieder jaar opnieuw is het op deze manier vieren van de verjaardag van de koning ook voor mij een feestje!

Dit en meer leest u in MAX Magazine 17. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren