Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Carrie ten Napel en Dionne Stax over Droomhuis Gezocht

Carrie ten Napel en Dionne Stax zijn ook dit seizoen weer het enthousiaste presentatieduo van het MAX-programma ‘Droomhuis Gezocht’. De ene week doet Carrie de bezichtigingen en ontdekt Dionne de omgeving, de week erna is het andersom.

Carrie: “In elke aflevering proberen we de kandidaten drie totaal verschillende huizen te laten zien. Ook huizen die ze zelf misschien niet gelijk zouden bezichtigen, maar die tóch positief verrassen.”

Dionne: “Elke bezichtiging is eigenlijk een soort eerste date. Je merkt meteen of er een match is. Het wordt een uitdaging als de ene helft van het stel enthousiast is, terwijl de ander het niks vindt.”

Of ze zelf een huis in het buitenland zouden willen? Carrie: “Op dit moment niet. Ik vind het leuk om verschillende plekken te ontdekken en wil me dus nog niet aan één locatie binden. Dionne: “Daar sluit ik me helemaal bij aan. Misschien in de toekomst. Ik heb familie in Spanje wonen, dus dan zou dat mijn droombestemming zijn.”

Alles over ‘Droomhuis Gezocht’ en de andere MAX-programma’s leest u uiteraard in MAX Magazine! Abonneren kan hier.

Droomhuis Gezocht ziet u op maandag 30 oktober en 6 november en vrijdag 1 en 8 december. Om 20.30 uur bij MAX op NPO 1

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren