Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Laat u horen

Het vertrouwen in de journalistiek en als onderdeel daarvan de publieke omroep staat op een laag pitje. Om het contact te verbeteren en erachter te komen wat er bij het publiek leeft, organiseert de NOS bijeenkomsten in het land – de eerste was vorige maand in Zwolle – waar journalisten in gesprek gaan met het publiek. En vorige week hield de NPO op het Media Park voor medewerkers de eerste Publieke Omroep Talk over de rol van de omroep als betrouwbaar en verbindend baken in een snel veranderende samenleving: wat kunnen programmamakers doen om het vertrouwen in de publieke omroep te versterken, of te herwinnen?

Ik heb de indruk dat wij bij MAX heel goed weten wat er leeft in onze doelgroep. We ontmoeten en spreken heel veel ouderen, bijvoorbeeld tijdens onze ledendagen, en u weet ons ook altijd heel goed te vinden. Dagelijks ontvangen wij telefoontjes, brieven en mails waarin u uw mening onverbloemd met ons deelt. En met het MAX Opinie Panel geeft MAX zijn achterban letterlijk een stem. Meerdere keren per maand onderzoeken we diverse thema’s middels het panel die terugkeren in onze programma’s, beleid of op een andere manier op de agenda komen. Of het nu gaat om de zorg, geldzaken, digitalisering, recht en veiligheid, wonen of vrijetijd en vervoer: u kunt erover meepraten! Bent u nog geen lid van dit panel, meld u dan aan via: maxvandaag.nl/max-opinie-panel/registreer. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren