Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Lid én abonnee

Uheeft een bijzondere editie van het MAX Magazine in handen. Deze heeft namelijk een oplage van maar liefst ruim 450.000 exemplaren en gaat naar zowel de leden van Omroep MAX (daarom vindt u in het hart van het magazine het MAX Ledenblad) als de abonnees van het MAX Magazine.

Als lid van Omroep MAX ben je niet automatisch abonnee van het MAX Magazine en als abonnee ben je niet automatisch lid van de omroep. Wellicht ten overvloede leg ik het nog eens uit, want er bestaat soms verwarring over. Het zijn aparte zaken. Als lid van de omroep kunt u deelnemen aan allerlei exclusieve activiteiten en evenementen, heeft u recht op ondersteuning door de MAX Ombudsman, kunt u andere leden ontmoeten via MAX Meeting Point, krijgt u korting in de webshop en krijgt u een aantal keren per jaar het MAX Ledenblad.

Als abonnee op MAX Magazine krijgt u elke week onze overzichtelijke en goed leesbare omroepgids vol informatieve en prettige artikelen en puzzels. MAX-leden die nog geen abonnee zijn op het magazine, krijgen van mij in dit nummer een brief met een superaantrekkelijke aanbieding. Daarnaast roep ik de MAX-leden op om mensen in hun omgeving enthousiast te maken ook lid te worden. Als u een ander lid aanmeldt, krijgt u een prachtig cadeau, kijk maar op pagina 40. Zo kunnen we nog meer mooie programma’s voor u maken!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren