Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: De blik vooruit

Wie ik er in mijn omgeving ook op aanspreek, iedereen gebruikt bijna dezelfde woorden als ik ze vraag hoe zij 2020 hebben ervaren: “Het was een raar jaar.”

Ik kan het niet ontkennen; het was inderdaad een raar jaar. Een jaar waarin we 75 jaar bevrijding vierden, maar ons tegelijkertijd sterk in onze vrijheden beperkt voelden. Het jaar waarin Groot-Brittannië de EU defi nitief de rug toekeerde, maar bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen toenadering het won van haat.

Maar toch vooral het jaar waarin we ons niet klein lieten krijgen door het coronavirus en vaccins zijn ontwikkeld die ons perspectief bieden op een angstvrije toekomst.

We mogen en kunnen ernaar uitkijken dat we onze kinderen en kleinkinderen weer kunnen omhelzen en knuffelen. Wat een heerlijk vooruitzicht is dat! Ik wil u een heel mooi Nieuwjaar toewensen, een jaar waarin we weer alles kunnen wat we willen. Ik hoop dat het snel zo ver is. MAX heeft voor 2021 weer een hoop moois voor u in petto; van onze vertrouwde dagelijkse programmering tot een nieuwe dramaserie en nieuwe seizoenen van bekende programma’s zoals ‘Heel Holland Bakt’, ‘Bed & Breakfast’ en ‘Sterren op het Doek’. We houden u op de hoogte via MAXVandaag.nl en MAX Magazine. U kunt op ons blijven rekenen, ook in het nieuwe jaar. Nog even volhouden en blijf gezond!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren