Abonnementen service: 035 - 2019505

Tijd voor taart

Vorige week heb ik met de MAX-collega’s gesmuld van een paar grote taarten. Aanleiding vormden de geweldige kijkcijfers voor onze programma’s op de maandagavond: bijna 1,3 miljoen kijkers genoten van ‘Groeten van MAX’ en 1,7 miljoen van ‘We zijn er Bijna!’. Ik overdrijf niet met de stelling dat de maandagavond de MAX-avond op NPO 1 is.

En met de start van het vijfde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ op 3 september kan het niet anders of ook de zondagavond wordt de MAX-avond op deze zender. De publieke omroep doet het goed met een mooi, breed pakket aan programma’s voor een brede doelgroep. Wat een onzin dat kijkcijfer- kanon ‘HHB’ naar een commerciële zender zou kunnen verhuizen (ziet u de hinderlijke reclame-onderbrekingen al voor u?), zoals een paar criticasters weer ’s opperden. U kunt vanaf komend weekend weer mee- genieten van de strijd om de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

Alle reden voor MAX Magazine voor deze ‘Heel Holland Bakt’-special. Door dit hele nummer heen vindt u verwijzingen naar het bakthema. Ik denk dat ik alvast een taart bestel voor maandagochtend als de kijkcijfers van de eerste uitzending bekendgemaakt worden…

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren