Abonnementen service: 035 - 2019505

Hoofdredacteur Peter Contant: Bezorging MAX Magazine

Het kan zomaar zijn dat u MAX Magazine de achterliggende weken later in uw brievenbus heeft gekregen dan gebruikelijk. Het kan tevens zijn dat u hierover gebeld heeft met onze klantenservice en dat u lang moest wachten. Te lang. Ook kan het zijn voorgekomen dat u hierover ontstemd bent geraakt en dacht: wat is hier toch aan de hand, vroeger ging het goed.

Tja lezers, Omroep MAX en MAX Magazine doen hun best, maar – zoals ik u een paar maanden terug ook al meldde – bij PostNL loopt het niet helemaal lekker. Het leek tijdelijk. Maar de Post heeft een structureel tekort aan voorbereiders en bezorgers, waardoor het bezorgingsproces langer duurt dan gebruikelijk. Dit gekoppeld aan onvoorziene extra vertraging, kan ervoor zorgen dat uw blad niet op het gebruikelijke tijdstip in uw brievenbus valt. Vaak is het slechts vertraging en dat betekent niet dat u vergeten bent en het magazine niet krijgt. Alleen dat u later aan de beurt bent; soms een dag of misschien twee dagen.

Ja, vervelend! Menigeen wacht dat niet af en gaat met ons bellen. U begrijpt dat als nog een paar duizend lezers datzelfde doen, onze klantenservice de stroom bellers niet aankan. Daarom wil ik u wat tips geven hoe hiermee om te gaan. Duurt het te lang, dan kunt u het beste kijken op onze site maxmagazine.nl/bezorging. Daarop staan de actuele nieuwsberichten over de bezorging. Ook kunt u op deze site uw bezorgklacht, via een invulformulier, direct digitaal aan ons doorgeven. Heeft u geen internet, dan kunt u bellen met onze klantenservice: 035-2019505. Als u in de wachtrij staat, proberen wij u via een actueel bandje te informeren wat er aan de hand kan zijn. Geduld is het toverwoord in deze. Want er is maar één PostNL in Nederland, die moet het oplossen. Houd moed! Dat doen wij ook!

Geschreven door: Peter Contant

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren