Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

MAX Magazine op bezoek bij kasteelvrouwe Emmy

Nu ‘Kasteelvrouwe Emmy’ terug is met seizoen 2, rijzen meteen twee vragen: hoe gaat het met haar? En hoe is ze eigenlijk als gastvrouw? MAX Magazine zocht haar op in Frankrijk. Het complete verhaal is te lezen in editie 32.

Charmante gastvrouw

Ze is een vrouw bij je je meteen op je gemak voelt, dat was meteen na aankomst al duidelijk. Gasten mogen overal rondkijken en zichzelf bedienen. Zij stelt zich kwetsbaar op, neemt geen blad voor de mond en is licht chaotisch, ofwel: de vrouw die we van tv kennen. Tegelijkertijd is ze betrokken. Ze vraagt of haar logés goed geslapen hebben en of iemand van het gezelschap zich geen pijn heeft gedaan nadat ze haar elleboog heeft gestoten. Het is haast jammer om deze fijne plek na anderhalve dag te verlaten. Een onaf kasteel dat charme krijgt dankzij zijn antieke meubels en de bloemen op tafel, maar bovenal door de charismatische eigenares. Zij en Rutger zwaaien iedereen uit: “Jullie zijn altijd welkom!” Reken maar dat minstens één persoon ooit weer gebruik zal maken van haar gastvrijheid.

Vanaf zondag 13 augustus

Emmy zit boordevol nieuwe plannen in de komende drie afleveringen. Ze wil haar château verder opknappen, de moestuin uitbreiden en ook nog een gekostumeerd Napoleon en Joséphine-bal organiseren – een langgekoesterde wens. De vrouwen in een mooie jurk, de mannen in een ‘leuk pak’, en allemaal vrij dansen (à la mode in 1800) in de grote schuur naast het kasteel. Emmy ziet het helemaal voor zich. Hoewel ze zelf barst van de energie, hoeft ze het allemaal niet alleen te doen. Ze krijgt hulp van vrijwilligers en natuurlijk van Rutger!

Kasteelvrouwe Emmy
Vanaf zondag 13 augustus
Om 21.20 uur bij MAX op NPO 1

Dit en meer leest u in MAX Magazine editie 32. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren