Abonnementen service: 035 - 2019505

Altijd voor u

MAX maakt mooie programma’s en gelukkig laat u mij vaak weten hoe zeer deze u bevallen. Iedere dag werken onze MAX-mensen keihard aan een kwalitatief hoogstaand en vooral plezierig aanbod op tv, radio, online en in print (dit magazine).

Maar MAX is ook op veel andere manieren actief en komt op allerlei wijze op voor de belangen van de ouderen. Onze MAX Ombudsman staat dagelijks klaar bij consumentenvragen of problemen en strijdt om iedere gepensioneerde het pensioen te geven waar hij of zij recht op heeft. Komende zomer springt de MAX vakantieman weer voor u in de bres. De Soresdienst biedt een helpende hand in uitzichtloze situaties en de MAX Seniorencoach helpt mensen die vastlopen weer de regie over hun leven te krijgen. Stichting MAX Maakt Mogelijk zet zich in voor ouderen in binnen- en buitenland. MAX is er altijd voor u. Wij helpen onze leden als het nodig is. Ik kan me niet voorstellen dat u nog geen lid van Omroep MAX bent.

Voor de duidelijkheid: dat is dus iets anders dan abonnee van MAX Magazine. Voor slechts € 8,50 per jaar bent u al lid en helpt u ons al die programma’s te maken en hulp te verlenen. Wellicht kunnen wij u ook in die zin iets voor u betekenen. Bent u al lid, maar kent u iemand die dat nog niet is? Maak diegene dan lid en zoek zelf een mooi cadeau uit. Bel 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl.
Hartelijk dank voor uw steun! 

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren