Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Samen met u

Toen we in 2013 startten met MAX Magazine had ik niet durven dromen dat het blad zo enorm succesvol zou worden. Je ziet dat mensen nog steeds, ondanks internet, behoefte hebben aan een papieren gids, waar niet alleen programmagegevens in te vinden zijn, maar ook veel interessante artikelen, columns en leuke acties.

De onderwerpen zijn precies afgestemd op de interessesfeer van de doelgroep en dat maakt het blad heel uniek ten opzichte van al die andere omroepbladen. Vanaf dag één ben ik trots op hoe het blad eruitziet en in de loop van de jaren is het alleen maar beter geworden. Vóór de lancering tien jaar geleden hadden we uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften en wensen van de MAX-leden en nog zeer regelmatig voeren we lezersonderzoeken uit. Dat niet alleen, iedere mail en brief aan de redactie met suggesties ter verbetering nemen we serieus.

Zo passen we het blad voortdurend aan, ook al zijn het soms maar kleine wijzigingen. En dat wordt gewaardeerd door de lezers. Geweldig dat we iedere week weer nieuwe abonnees kunnen verwelkomen! Als mensen ergens op bezoek komen en daar het magazine op tafel zien liggen, denken ze: wat een leuk blad, het biedt veel meer dan mijn huidige omroepgids. Vaak stappen ze dan over. Dat kan trouwens op ieder moment, u hoeft niet te wachten tot het einde van het jaar. Bel gewoon 035-2019505 en we regelen het voor u!

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren