Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: MAX is er

Wie had dat bij de start van 2022 gedacht? Reikhalzend keken we uit naar het einde van de coronapandemie; eindelijk zouden we opgelucht kunnen ademhalen, de ellende achter ons laten. Maar het afgelopen jaar toonde de wereld van zijn lelijkste kant, met de agressieve, niets ontziende inval van Rusland in Oekraïne.

Met verschrikkelijke gevolgen voor de burgerbevolking daar en ook wij ondervinden dagelijks de impact, zij het vooral in de portemonnee. En dan heeft op de drempel van 2023 de Tweede Kamer ook nog eens die vermaledijde Pensioenwet aangenomen; dat gaat ons niet veel goeds brengen, ben ik bang. We staan aan het begin van een jaar dat – wederom – niet makkelijk zal zijn. Er wordt heel veel van ons gevraagd. Maar de oudere generaties hebben voor hetere vuren gestaan, kunnen tegen een stootje. Vallen, opstaan en weer verdergaan. Met oog en hart voor de mensen die het nog veel slechter hebben. Zij verdienen onze onverdeelde steun.

Dat doen we met MAX Maakt Mogelijk, in onder meer Oost-Europa, maar ook in eigen land. De MAX Ombudsman staat ook dit jaar voor u klaar om u te helpen met uw klachten en problemen. En de Soresdienst is er voor wie echt geen licht aan het eind van de tunnel ziet. MAX is er voor u, met onze programma’s op radio en tv, ons online aanbod, onze gids en onze maatschappelijke betrokkenheid. We gaan er samen een mooi jaar van maken. Moedig voorwaarts!

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren