Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Samen, juist nu

MAX is er, óók in de winter! Met deze slogan gaat op vrijdag 16 december de MAX Wintercampagne officieel van start. Daarvoor is met vele bekende MAX-gezichten een video opgenomen in de tent van ‘Heel Holland Bakt’, dat zijn tiende verjaardag viert.

U leest in dit nummer alles over het jubileum van dit succesvolle programma. Onder de klanken van de winterversie van André van Duins hit ‘Als de zon schijnt’ creëren de MAX-kerststerren een prachtig kerstbaksel. We zijn met onze campagne zichtbaar op radio, televisie, online en in dit nummer van MAX Magazine treft u ook al onze kerstkaart aan. MAX is er voor u. In een tijd die door veel mensen als fijn en gezellig wordt ervaren, maar ook somber en eenzaam kan zijn. MAX is volop aanwezig, verhoogt de feestvreugde en zorgt voor afleiding op televisie, radio, internet en met onze omroepgids. Op de website MAXiser.nl kunt u het complete aanbod vinden.

De feestdagen vieren we samen. Misschien kunt ook u voor die eenzame meneer of mevrouw in uw omgeving nét dat verschil maken.

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren