Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Misverstand

Tijdens de MAX Ledendagen die we door het jaar heen overal in het land houden, spreek ik heel wat enthousiaste leden. Als ik vraag of ze ook abonnee zijn van MAX Magazine, hoor ik regelmatig: “Jazeker, dat valt vijf keer per jaar bij mij in de bus.” Dat is een misverstand dat ik hierbij graag uit de wereld wil helpen.

Grootste familietijdschrift van Nederland

Als MAX-lid ontvangt u vijf keer per jaar het Ledenblad dat we, zoals ook deze week, samenvoegen met een editie van MAX Magazine. Dit blad is een unieke combinatie van een omroepgids en aandacht voor actuele onderwerpen, huis- tuin- en keukentips, uitjes, gezondheid, interviews en financiële adviezen. Niet voor niets is MAX Magazine het grootste familietijdschrift van Nederland. Het verschijnt niet vijf keer maar 52 keer per jaar.

4x gratis MAX Magazine

En we hebben nu een heel aantrekkelijk aanbod: gratis vier nummers van MAX Magazine waarbij u ook nog eens kans maakt op een heerlijk hotelarrangement! Koopt u het blad alleen in de winkel, dan kunt u ook van dit aantrekkelijke aanbod gebruikmaken.

Wilt u 4 x gratis MAX Magazine ontvangen? Klik hier voor deze speciale actie.

Bent u al abonnee, maak dan mensen in uw omgeving attent op deze aanbieding. Of geef een dierbare een abonnement cadeau. Kijk hier voor een overzicht van de abonnementen.

MAX Magazine, dat gun je toch iedereen!

 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren