Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Vakantieleed

Nog twee weken en dan zit voor MAX vakantieman het zomer-
seizoen erop. Helaas moest 
het programma mede vanwege de Olympische Spelen de afgelopen weken telkens qua uitzendtijd en -zender verhuizen.

Toch waren de kijkcijfers erg goed. De laatste afleveringen kunt u zien op maandag 19 en 26 augustus vanaf 21.20 uur bij MAX op NPO 1. Enkele van de onderwerpen van de afgelopen periode: een dure familievakantie valt in duigen doordat de reisorganisatie failliet is gegaan. Een gezin kan niet mee terugvliegen omdat er minder passagiers mogen aan boord. Een vakantiehuisje vol ongedierte, een hotel met extreme geluidsoverlast en borg die je niet terugkrijgt.

En mensen met hooggespannen verwachtingen van de accommodatie door de foto’s op internet, maar een werkelijkheid die flink teleurstelt.

Als je de problemen ziet waarvoor Sybrand Niessen en Jeanine Janssen een oplossing zoeken, zou je je wel twee keer bedenken voordat je een vakantie boekt. Gelukkig gaat het in verreweg de meeste gevallen goed. Toch blijft het zaak uzelf terdege voor te bereiden als u op reis gaat. En als u niet aan schoolvakanties gebonden bent, leent het naseizoen zich daar uitstekend voor! U weet toch dat u de website maxvakantieman.nl altijd kunt raadplegen voor vakantie-, reistips en adviezen voor een onbezorgde vakantie? U kunt er ook alle afleveringen terugkijken. Fijne nazomer!

Dit en meer leest u in MAX Magazine 33-34. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren