Abonnementen service: 035 - 2019505

Wandelroute van het Jaar: Van Bekendelle tot Buskersbos

Elk jaar organiseert de website mooisteroutes.nl een verkiezing van de Wandelroute van het Jaar. Dit keer is de wandeling ‘Van Bekendelle tot Buskersbos’ met de eer gaan strijken.

Bij Winterswijk

Deze route bij Winterswijk voert over bospaadjes en rustige landweggetjes van, zoals gezegd, van Bekendelle naar Buskersbos, twee prachtige natuurgebieden. Er tussenin liggen drie kleine landgoederen; Keunenhuis, Kreil en Den Schooten.

Boerderijen, rivier en watermolens

De route loopt door een fraai coulisselandschap met her en der mooie boerderijen in het groen. Onderweg is te zien hoe het riviertje de Boven-Slinge nog zijn eigen weg gaat en sierlijk door het landschap slingert. Bij de twee prachtig gerestaureerde watermolens onderweg is het aangenaam pauzeren.

Nieuwsgierig? Lezers van MAX kunnen de routebeschrijving, kaart en gps-file gratis downloaden via deze link.

Dit artikel staat in MAX Magazine nummer 23. Bent u geen abonnee, maar wilt u iedere week genieten van puzzels, weetjes, interviews en programma-informatie? U kunt hier abonnee worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren