Abonnementen service: 035 - 2019505

Uittip: Moederdag vieren op grote hoogte

Moederdag staat voor de deur en wat is er beter dan jouw moeder in het zonnetje zetten met een unieke ervaring? De Euromast biedt een uitgebreide brunch bestaande uit diverse broodjes, zoet- en hartig beleg, verse sap, croissants en nog veel meer.

Terwijl jij geniet van een warme kop koffie en een versgebakken croissant, ontvouwt Rotterdam zich voor je, met zijn iconische skyline en bruisende leven. Het uitzicht vanaf de Euromast is adembenemend en zal jouw Moederdag een onvergetelijke herinnering maken.

Reserveren kan hier.

Maak kans op een brunch

Kans maken op een Moederdag-brunch voor 2 personen ter waarde van € 90,-? Schrijft u zich dan gratis in voor onze nieuwsbrief via deze link en laat weten waarom uw moeder deze brunch verdient door een mail te sturen naar nieuwsbrief@maxmagazine.nl. De winnaar krijgt op 6 mei 2024 bericht.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren