Abonnementen service: 035 - 2019505

VIP-service voor 70-plussers bij Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft een speciaal programma geïntroduceerd voor 70-plussers die niet in staat zijn zelfstandig het museum te bezoeken.

Wie gebruikmaakt van deze bijzondere service wordt persoonlijk verwelkomd door een medewerker, drinkt eerst koffie of thee met wat lekkers, krijgt dan een korte inleiding en gaat vervolgens op het gemak en in gezelschap van een deskundige de expositie bekijken. Het programma wordt aangeboden voor de maandag en is vooral bedoeld voor bewoners van woon- of zorgcentra. Ook ouderen die zelfstandig thuis wonen, kunnen er gebruik van maken. Het is bovendien mogelijk om gratis één begeleider mee te nemen.

De prijs van het complete arrangement is tien euro. Het museum bestaat vijftig jaar en organiseert in verband met dit jubileum allerlei extra activiteiten. Zo is er tot en met 10 april een eerbetoon te zien aan de familie Van Gogh. In deze tijdelijke tentoonstelling leren bezoekers de schilder kennen door de ogen van zijn broer Theo, Theo’s vrouw en hun zoon Theo. Zonder hun onvoorwaardelijke steun aan Vincent zou de collectie schilderijen en het museum niet hebben bestaan. 

 vangoghmuseum.nl/70-plus

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren