Abonnementen service: 035 - 2019505

Naar de sneeuw met de trein

De Nederlandse Spoorwegen bieden een groeiend aantal wintersportbestemmingen aan die goed en relatief snel met de trein bereikbaar zijn. Wel zo comfortabel, veiliger dan met de auto en ook nog een keer klimaatvriendelijk.

Op de website geeft de spoorwegmaatschappij als aanbeveling een top 3 van skipistes langs het spoor die in het aanbod voorkomen. Op 1 het Duitse Winterberg (7,5 uur vanaf Amsterdam), op 2 Zell am See in Oostenrijk met sneeuwgarantie (11.20 uur reistijd) en op 3 Bourg St. Maurice in Frankrijk rechtstreeks met de Ski-Thalys (8,5 uur). nsinternational.com/nl/wintersport

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren