Abonnementen service: 035 - 2019505

MEER MET MINDER

We zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen ‘Meldpunt’ en voor mijn gevoel zijn we meer dan ooit nodig. U weet het inmiddels, wij willen met ons programma het verschil maken, we willen onrecht openbaren en aanpakken, mensen helpen die vermalen worden in de radertjes van de samenleving.

En hoewel we er een een paar maanden tussenuit zijn geweest in verband met de vakantie, bent u ons blijven mailen. Heel veel. Het overgrote deel van de mailtjes gaat over de infl atie en de oplopende energiekosten. Mensen weten niet meer hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen.

De komende maanden gaan we dit volgen en we zullen ook proberen u tips te geven om met minder geld meer te kunnen doen. En natuurlijk gaan we de onderwerpen die we al jaren volgen ook weer op de agenda zetten: gevaarlijke trapliften, lange wachtlijsten in verpleeghuizen, de piepende en krakende zorg, pensioenfondsen die te weinig uitkeren, fi etspaden die steeds gevaarlijker worden.

Het is maar een deel van de punten die we gaan behandelen. En als u ons mails blijft sturen, dan proberen wij, samen met MAX Ombudsman, die kwesties op de kaart te zetten en op te lossen. Dus mail ons: meldpunt@ omroepmax.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren