Abonnementen service: 035 - 2019505

DE TIP VAN LÉON: Struinen langs de ivier

Nu de mogelijkheden voor een verre reis over de grens voorlopig beperkt zijn, helpt MAX Magazine u aan inspiratie door op deze plek aandacht te besteden aan wandelingen in de Benelux die genomineerd zijn voor de titel ‘mooiste route van 2020’.

Het avontuurlijke ‘Struinpad’ volgt de loop van de Waal van Millingen aan de Rijn tot aan de Noordzee.

Stroomafwaarts, aan de zuidkant. Een traject van zo’n tweehonderd kilometer, dat met een beetje doorstappen gemakkelijk in twee weken kan worden afgelegd.

De actuele waterstand en het weer bepalen de loopomstandigheden: het landschap rondom de rivier kan wild en veranderlijk zijn. In degenomineerde ‘Struingids’ staan duidelijke detailkaarten en vooral veel inspirerende verhalen over de verschillende gebiedskenmerken onderweg. En verder nuttige adressen zoals overnachtingsgelegenheden. Met beschreven herkenningspunten om onnodig verdwalen te voorkomen. fietsenwandelbeurs.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren