Abonnementen service: 035 - 2019505

Zoek en tel de eieren en de hazen

5x
kans!

MAX Magazine viert traditioneel de paasdagen met een ludieke actie: u mag paaseieren en paashazen zoeken. Niet buiten in de tuin, maar gezellig binnen – in uw eigen MAX Magazine. Zoek mee, geef het juiste totale aantal door en maak kans op een Pizzarette Cool Wall!

Dit moet u doen
Door het hele magazine hebben we een aantal paaseieren en paashazen verstopt: óók op onze omslag en in de programmapagina’s. LET OP: alleen de getekende eieren en paashaas zoals op de voorbeelden hieronder zijn geldig, dus andere foto’s of afbeeldingen van eieren of hazen elders in dit magazine tellen niet mee.

Doe mee en tel op
Hoeveel hazen en eieren vindt u bij elkaar opgeteld?

Let op deze instinkers!
• De voorbeelden op deze pagina tellen al mee! Dus deze 8 + 1 = 9 horen bij het totaal aantal eieren en paashazen dat u moet zoeken.
• Ook eieren en hazen die voor een deel zichtbaar zijn, tellen mee.
• Eieren en hazen in de MAX-advertentie op pagina’s 18-19 en in de strip (pag. 11) tellen NIET mee.

5x KANS op een zespersoons Pizzarette Cool Wall t.w.v. € 72,99
Met Pasen kunt u het dit jaar extra gezellig maken: wat dacht u van een gezellige pizza-avond met de Pizzarette® Cool Wall van Emerio! Iedereen kan zijn eigen pizzaatjes maken met favoriete toppings. Dankzij de handgemaakte terracotta koepel blijft de buitenkant koel en met de makkelijk schoon te maken rvs bakplaat wordt het bakken een eitje. Een leuke en smaakvolle toevoeging aan het paasfeest!

Kans maken? Doe mee t/m 15 april. De prijswinnaars worden een week later bekend gemaakt en ontvangen binnen 3 weken de gewonnen prijs.

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties