Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

WIN! MAX Magazine geeft 80 puzzels weg

80x
kans!

Puzzels van Ravensburger zijn van hoge kwaliteit. Niet voor niets, want dit bedrijf uit het Zuid-Duitse stadje Ravensburg maakt al puzzels sinds 1891. En wist u dat bij Ravensburger geen puzzelstukje gelijk is van vorm? Tip: puzzelen wordt gemakkelijk én leuker als u vooraf de puzzelstukjes op kleur sorteert en begint met de randen.

20x 3D-puzzel ‘Big Ben Night Edition’
Met de 3D-puzzel van Ravensburger bouwt u de Londense Big Ben nu helemaal zelf! De kunststof puzzelstukjes zorgen voor een perfecte stabiliteit en kunnen uiteindelijk tot een stevig bouwwerk in elkaar gezet worden. En dat zonder lijm! Is de puzzel klaar (216 stukjes), doe dan ’s avonds de gekleurde ledlampjes aan voor een schitterend effect.

20x Legpuzzel ‘Nachtwacht’
Heeft u al wat puzzel-ervaring? Ga dan eens aan de slag met deze 1.500 stukjes legpuzzel van onze Nachtwacht. Als u op zoek bent naar langer puzzelplezier, maar met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, dan is dit de juiste puzzel voor jong en oud.

20x Legpuzzel ‘Windmolen’
Oud-Hollands puzzelen met deze 1.000 stukjes legpuzzel van een oer-Hollandse molen in een typisch Nederlands landschap! En wat geeft het toch een lekker gevoel als het ene stukje naadloos in het andere past en de puzzel langzaam tot leven komt.

20x Legpuzzel ‘Wenen’
Tijdens het puzzelen (1.000 stukjes) aan ‘Wenen’ uit de Ravensburger serie ‘Cities of the World’ blijft u kijken naar de vrolijke tekening van deze wereldstad en… steeds ontdekt u weer doldwaze dingen. Tekenaar Frans Le Roux heeft de Michaelerplatz, één van de bekendste pleinen van de stad, op geheel eigen wijze afgebeeld. En oh, wat gebeurt daar nu weer…? Maak de puzzel en u zult zien hoe dit afloopt…

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties