Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Win een heerlijke vakantieroman

6x
kans!

Kans maken op één van deze zomerboeken?

Vul uw gegevens in en vermeldt de code bij opmerkingen om mee te doen aan deze actie!

 

CODE 1

Ik zal regen geven door Rae Meadows door Rae Meadows
In deze prachtige roman die zich afspeelt in Oklahoma 1934, brengt Rae Meadows een onvergetelijke familie tot leven. Hoofd­persoon Annie Bell probeert aan de erbarmelijke omstandigheden te ontsnappen.

 

CODE 2

Als ik mijn ogen sluit door Elizabeth Musser
Dit is geen gewone roman, maar een ode aan vergeving en genade. Jason, het 6-jarige zoontje van Henry en Libby Blough, lijdt aan een ernstig hartdefect en zijn vader kiest voor een extreme oplossing om een levensreddende operatie te kunnen betalen…

 

http://maxmagazine.nl/wp-content/uploads/2018/06/013_06.png

CODE 3

Wat we niet wisten door Catherine West
In dit boek draait het om een verwoestend familiegeheim dat broeit in de Amerikaanse kustplaats Nantucket. Zullen de geheimen die boven water komen de kleurrijke familieleden weer binden, of hen voorgoed van elkaar vervreemden?

 

http://maxmagazine.nl/wp-content/uploads/2018/06/013_07.png

CODE 4

Hemelwater door Charles Martin
Een indringende roman over een Vietnamveteraan die gedwongen wordt om de geheimen uit zijn verleden onder ogen te komen. Een hartverwarmend verhaal over broederschap, opoffering en overgave, een verhaal dat je niet loslaat.

 

http://maxmagazine.nl/wp-content/uploads/2018/06/013_08.png

CODE 5

Een portret van Emily Price door Katherine Reay

Een meespelende feelgood vakantieroman die zich afspeelt in het zonnige Toscane. De altijd vrolijke en positieve Emily gaat trouwen en komt oog in oog te staan met haar kersverse schoonfamilie in Italië, bij wie zaken spelen die zich niet zo makkelijk laten repareren

 

CODE 6

Ik zal verborgen zijn door Eline Rosenhart
Tijdens de Tweede Wereldoorlog groeit Hadassah, een jonge Joodse vrouw uit tot een heldin van haar volk. Parallel aan Hadassah wordt het verhaal verteld van haar naamgenote, die leefde in de tijd van het Perzische rijk. Een boek over heldendom, verraad en verlies.

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties