Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

U prachtige prijzen, Ricaerd een levensreddende operatie!

Dankzij uw gulle giften komt de levensreddende operatie voor twaalfjarige Ricaerd uit Moldavië steeds dichterbij. En voor de laatste loodjes hebben we op deze pagina speciaal voor u een lezersactie waarvan de volledige netto­-inkomsten naar de hulp aan Ricaerd gaan. Bel & win!

Maak kans op:
WIN! E-bike Gazelle Orange CX HMB t.w.v. € 3.299
Deze e-bike schakelt automatisch naar een andere versnelling als de weg voor fietsers te zwaar of te licht wordt. Deze nieuwe Orange heeft een krachtige middenmotor van Bosch. Die biedt in de eco-stand ondersteuning tot wel 145 kilometer! Met verende zadelpen en voorvork.

WIN! Qlub-arrangement villa ruimzicht
Een heerlijk Qlub arrangement met welkomstdrankje, 6-gangen diner, overnachting én ontbijt in Villa Ruimzicht in Doetinchem! QL Hotels & Restaurants is dé collectie van ruim 130 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels.

WIN! Qlub-arrangement kasteel kerkebosch
Kasteel Kerkebosch in Zeist is beroemd om z’n stijlvolle interieur en prachtige terras. Win een heerlijk Qlub- arrangement met welkomstcocktail, 5-gangen diner, overnachting in een superior kamer én ontbijt.

WIN! 10 Dekbedsets Janneke Brinkman
Chic en comfortbel slapen onder deze tweepersoons limited edition dekbedset met prachtige tekeningen van Janneke Brinkman.

WIN! 25 boeken Heel Holland Bakt
De laatste editie vol inspirerende baktips!

WIN! 10x Scheurkalender Ons Koningshuis 2018
Iedere dag een bijzonder inkijkje in het wel en wee van internationale konings­huizen met een hoofdrol voor onze Oranjes.

Doe mee aan de belactie en maak kans op één van deze prachtige prijzen! Bel naar 0909-5010199 (€ 1,30 per gesprek). U mag zo vaak meedoen als u wilt! De volledige netto-opbrengst komt ten goede van de actie voor Ricaerd.