Abonnementen service: 035 - 2019505

De (briljant) eenvoudige keuken van Florence

15x
kans!

Ansjovis met boter en zuurdesem; penne met tomaat en wodka; worstjes met gestoofde linzen en mosterd; geroosterde pompoen met borlottibonen en salsa verde; hazelnootschuimkoekjes van slechts drie ingrediënten.

Dit is de keuken van Florence: verbluffend eenvoudig, met maar weinig ingrediënten, maar uitzonderlijk goed.

Dit nieuwe, oogstrelende kookboek van Russell Norman bevat de beste recepten uit zijn veelgeprezen Londense restaurant Trattoria Brutto. Een liefdesverklaring aan de eerlijke Toscaanse keuken van één van de mooiste steden van Italië.

Maak 15x kans op een exemplaar!

Kans maken? Doe mee t/m 27 november. De prijswinnaars worden een week later bekend gemaakt en ontvangen binnen 3 weken de gewonnen prijs.

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties