Nee, ik ga het niet hebben over een paasgerecht. En ook niet over de oud-minister die durfde te beweren dat de verhoogde topsalarissen in zijn bank éigenlijk verlaagd zijn… Het gaat om het blad dat u nu in handen heeft. Als een zalm zwemt MAX Magazine namelijk tegen de stroom in. Terwijl alle andere omroepgidsen forse dalingen van de oplage laten zien, gaat ons magazine eigenzinnig stroomopwaarts. Vorige week werden de oplagecijfers van de omroepbladen in het vierde kwartaal van 2014 bekendgemaakt. Weer bleek MAX Magazine het enige omroepblad met een stijgende oplage. Hét blad voor de actieve 50-plusser steeg naar een totaal betaalde oplage van 84.678 vergeleken met 60.392 een jaar eerder. En de bereikcijfers – hoeveel mensen lezen het blad wekelijks – zijn gestegen naar maar liefst 360.000. Een geweldig mooi resultaat voor een blad dat nog maar sinds maart 2013 bestaat! Het bewijst maar weer dat u de formule – een televisiegids, maar daarnaast zoveel meer – erg waardeert. Maar we mogen niet tevreden achterover leunen. Van het Commissariaat voor de Media moeten we binnen drie jaar uit de kosten zijn. Daarom hebben we ook de advertenties in het blad hard nodig, ook al stelt niet iedereen daar prijs op. Bent u nog geen abonnee, sluit u dan snel aan om ons te steunen. En tegen de abonnees wil ik zeggen: probeer ook de mensen in uw omgeving enthousiast te maken voor het blad. Want we zijn er nog niet!
Zalm
31 maart 2015- Column van Jan
Deel dit artikel:
Enthousiast over MAX Magazine?
Ook interessant
Column Jan Slagter: Barmhartigheid
29 april 2025Jorge Mario Bergoglio was zijn echte naam. Hij koos voor de naam Franciscus, omdat hij zijn grote voorbeeld Franciscus van Assisi wilde navolgen, die na een turbulente jeugd koos voor een leven in soberheid, gebed en dienstbaarheid aan de minder bedeelden.
Lees meer
Column Jan Slagter: Honger
22 april 2025Vorige week was ik kort in Zuid-Afrika om er een kleine dorpsgemeenschap te bezoeken, twee uur rijden van Kaapstad. Bijna iedereen was daar werkloos, met als gevolg geen inkomen, armoede en vooral honger.
Lees meer