Abonnementen service: 035 - 2019505

Deze vertrouwde MAX-programma’s ziet u dit najaar

Van Heel Holland Bakt tot MAX PubQuiz: hieronder vindt u een paar hoogtepunten uit de televisieprogrammering van Omroep MAX in het najaar van 2024.

MAX PubQuiz | Vanaf 18 oktober

MAX PubQuiz is terug met een gloednieuw seizoen vol kennisvragen, verrassende weetjes en ouderwetse gezelligheid. Quizmaster Sybrand Niessen wordt wekelijks bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Kees Tol, Berget Lewis, Patty Brard, Ammar, Tooske Ragas, Irene Moors en Frans Bauer nemen plaats achter de gezellige bar. Zij voorzien de teams en het publiek van drankjes, borrelhapjes en misschien zelfs een paar hints. Ook zingen ze live mee met de muziek van de MAX PubQuiz Band. U ziet het vanaf 18 oktober elke vrijdag om 22.15 uur te zien op NPO 1.

heel holland bakt 2024

Heel Holland Bakt | Vanaf 27 oktober

Heel Holland Bakt is terug met een nieuw blik vol amateurbakkers, die elke week racen tegen de klok om een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk te creëren. Allemaal proberen ze juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun vaardigheden en creativiteit. Uiteraard is André van Duin ook dit seizoen de steun en toeverlaat van de amateurbakkers, tijdens alle mooie en soms moeilijke momenten. Vanaf 27 oktober elke zondag te zien om 20.25 uur op NPO 1.

Doorbakken | Vanaf 27 oktober

In Doorbakken testen Janny, André en Robèrt de opdrachten van Heel Holland Bakt op bekende vrijwilligers. Zijn de baksels van dit seizoen een beetje te doen voor de BN’ers? Chaos, ingezakte taarten en losschietende keukenmachines gegarandeerd! Maar niet alles gaat mis; in Doorbakken ontdekken we ook nieuw baktalent! Kijk Doorbakken vanaf 27 oktober gratis via NPO Start. Meer weten? Ga naar de website heelhollandbakt.nl/doorbakken.

sterren op het doek 2024

Sterren op het Doek | Vanaf 9 november

Met het succesvolle Sterren op het Doek creëert Özcan Akyol elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur of maatschappij leveren of hebben geleverd. In het programma worden zij in zeer uiteenlopende stijlen vereeuwigd door de beste portretkunstenaars én geïnterviewd door Eus. Hun levens en carrières vormen hierbij de rode draad. Eén van de gasten dit seizoen is Anita Meyer. De zangeres, bekend van de hit ‘Why Tell Me Why’, laat zich portretteren door drie kunstenaars. Vanaf 9 november elke zaterdag om 20.30 uur op NPO 2.

Droomhuis Gezocht | Vanaf 15 november

In het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht gaan Carrie ten Napel en Dionne Stax opnieuw op zoek naar droomhuizen op de meest bijzondere locaties in het buitenland. Van de adembenemende baai van Kotor in Montenegro tot de zonnige kust van het Griekse Kalamata en de historische pracht van Praag. Volg de persoonlijke verhalen van stellen die hun droom in vervulling willen laten gaan. Vanaf 15 november elke vrijdag om 20.30 uur op NPO 1.

Evergreen Top 1000 | Vanaf 20 november

Bert Haandrikman neemt u een week lang mee in de popgeschiedenis. Een reis langs de mooiste liedjes uit de Evergreen Top 1000, die jaarlijks wordt uitgezonden op NPO Radio 5 en waarbij muziekclips worden afgewisseld met verhalen over songs en artiesten. Van woensdag 20 t/m zondag 24 november, elke dag rond 15.35 uur op NPO 1.

Met het Mes op Tafel | Vanaf 25 november

In het enerverende Met het Mes op Tafel pokeren drie deelnemers met de antwoorden op de vragen. Spelers bepalen of ze op hun kennis vertrouwen en hoog inzetten, of juist bluffen om hun tegenstanders te slim af te zijn. Sjoerd van Ramshorst is quizmaster en levert elke week een bijdrage aan een muzikale traktatie. Hij wordt hierbij ondersteund door zingende barvrouw Mylou Frencken en de muzikale pianoklanken van Klaas van Dijk. Op donderdag komen de winnaars van maandag, dinsdag en woensdag samen voor de spannende weekfinale, waarin ze strijden om de felbegeerde weekbonus. Vanaf 25 november elke maandag t/m donderdag om 19.55 uur bij NPO 2.

Dit en meer leest u in MAX Magazine 43. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren