Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Verkneukelen

De zomer staat voor de deur en ik vind het grappig om te zien hoe mensen in mijn omgeving zich voorbereiden op de ‘grote’ vakantie. Terwijl de één zich al maanden van tevoren oriënteert op de reis en bestemming, zich verkneukelend op al het moois en leuks dat hem te wachten staat, boekt een ander een last-minute en laat zich ter plekke verrassen. Een derde is zo dol op z’n vertrouwde stekje, dat hij daar jaar in jaar uit met zijn gezin naartoe trekt met de geruststellende gedachte dat alles er bekend is.

Toch kan iedereen tegen onverwachte problemen aanlopen. Daarom schiet ook deze zomer ‘MAX vakantieman’ in binnen- en buitenland gedupeerde reizigers te hulp. Sybrand Niessen, MAX Ombudsman Jeanine Janssen en de hele redactie zitten weer klaar om u te helpen bij groot en klein vakantieleed. U kunt via de site maxvakantieman.nl uw klachten melden. Daar vindt u overigens nu al actuele vakantie- en reistips en adviezen voor een onbezorgde vakantie! Het programma is te zien vanaf 8 juli.

Overigens, voor wie Martine van Os heeft gemist bij ‘Tijd voor MAX’: zij zat vol in de opnames van ‘We zijn er Bijna!’ (vanaf 3 september op de buis). Ik realiseer me dat vakantie helaas niet voor iedereen is weggelegd. Met onze programma’s wil MAX ook voor de thuisblijvers het zonnetje laten schijnen!

Dit en meer leest u in MAX Magazine 23. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren