Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Niet te stoppen

Zoals u weet maak ik samen met Cisca Dresselhuys een podcast over mensen die doorwerken na hun pensioen. Nou, als er één man is op wie geen rem lijkt te zitten, is dat wel André van Duin. 77 jaar is Nederlands meest geliefde artiest inmiddels. Deze entertainer pur sang staat al 60 jaar in de schijnwerpers. Dat jubileum wordt gevierd met een boek: ‘Alles over André’.

Het boek staat vol met hoogtepunten uit zijn indrukwekkende carrière. Maar ook de dieptepunten in zijn bewogen leven komen aan de orde, zoals het tragische verlies van twee partners. Wat ben ik blij dat we met Omroep MAX André de kans hebben kunnen bieden geheel andere aspecten van zijn multitalent te laten zien; als acteur in ‘Hendrik Groen’ en als presentator van ‘Heel Holland Bakt’. We zagen hem als gastheer in ‘Bij Van Duin op de Achterbank’ en genieten deze weken van zijn warme stem in de serie ‘Liefde voor het Landgoed’.

En ik heb goed nieuws: deze zomer komt er weer een zesde seizoen van ‘Denkend aan Holland’ en er komt een twaalfde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’, dat dit jaar ook een eenmalige kersteditie krijgt met BN’ers. En dan te bedenken dat André ook nog eens druk is met opnamen voor ‘Animal Crackers’ met leuke dierenfilmpjes en gekke stemmetjes. Wat een tomeloze energie heeft die man. Aan stoppen moet André niet denken zolang hij het fysiek nog kan opbrengen. We hopen nog vele jaren met je samen te werken, André. Je bent een inspiratiebron voor velen.

Dit en meer leest u in MAX Magazine 20. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren