Abonnementen service: 035 - 2019505

Heel Holland Bakt de finale: dat wordt smullen!

De finalisten van ‘Heel Holland Bakt’ zijn bekend! Aruna, Susan en Tim gaan zondag 17 maart de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel De Beste Thuisbakker van Nederland te bemachtigen. MAX Magazine sprak met de drie finalisten.

De finale van Heel Holland Bakt terugkijken kan hier.

Aruna

“Heel Holland Bakt is echt een bucketlist-dingetje. Als je zo veel van bakken houdt, moet je gewoon proberen mee te doen!”

“Ik weet niet hoe ik onder woorden moet brengen hoe fantastisch mijn HHB-avontuur was. Ik denk met kriebels in mijn buik terug aan deze fantastische tijd. De medebakkers, het geweldige ‘Heel Holland Bakt’-team, ik mis ze allemaal ontzettend. En ik had het de eerste weken na de opnames echt wel moeilijk. Maar we hebben nog steeds contact, dat is zo fijn. Ik heb best wat emoties laten zien in de afleveringen. Het was zo spannend; de druk zorgde ervoor dat ik wel wat traantjes heb gelaten. Achteraf denk ik: waarom heb ik me niet ingehouden? Het is toch raar om jezelf zo terug te zien op tv. Maar aan de andere kant: dit is hoe ik ben.”

Susan

“Elk weekend bak ik wel iets lekkers. Op maandag gaat er altijd een baksel mee naar kantoor voor mijn collega’s”

“Voor mij is ‘Heel Holland Bakt’ één van de allergaafste ervaringen ooit. Het bakken in de tent is fantastisch en avontuurlijk, de andere bakkers waren geweldig en al dat nieuws leren over bakken maakten mijn deelname onvergetelijk. Het team achter de schermen was super en om met de presentatoren in de tent te mogen werken, vond ik ook zo speciaal! De complete focus op het programma, alles in het teken van ‘Heel Holland Bakt’ en die bubbel waar ik in zat samen met de andere bakkers: het was voor mij een topervaring.”

Tim

“Op achtjarige leeftijd bakte ik al appeltaarten. Die probeerde ik dan in de buurt aan de man te brengen”

“Meedoen aan ‘Heel Holland Bakt’ was echt één van de meest te gekke ervaringen in mijn leven; ik werd er zo enorm door uitgedaagd en heb daardoor zo veel kunnen leren. Dat beleven met een geweldige groep die allemaal een passie hebben voor het bakken is geweldig. Favoriet voor mij was de soestartelette, waar ik met een platenspeler de spiraal had opgespoten. Dat was zo’n uitdaging en die heb ik zo vaak geoefend! Toen die lukte in de tent was ik onwijs trots en blij met het eindresultaat.”

Dit is een samenvatting van het artikel uit MAX Magazine editie 11. Nooit meer iets missen? Word dan nu abonnee!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren