Abonnementen service: 035 - 2019505

Een exclusief kijkje achter de schermen bij Heel Holland Bakt

Op de vertrouwde locatie in Maarsbergen, omzoomd door eeuwenoude bomen, werden afgelopen nazomer en najaar in alle rust de opnamen voor het elfde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ gemaakt. Eén van de paradepaardjes van Omroep MAX. Zondag 28 januari is de eerste uitzending. Zie hier een exclusief kijkje achter de schermen.

Foto’s: Elvin Boer

De kandidaten

Ook in seizoen 11 strijden tien nieuwe kandidaten om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2024. Dat zijn dit seizoen Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim!

Voorraadruimte

Elke week hebben de bakkers een enorme boodschappenlijst. In de crewtent is een grote voorraadruimte waar de productiemedewerkers van het programma alle ingrediënten verzamelen.

Visagie

Viviënne de Rop, de vaste visagiste van Janny, maakt haar elke week weer mooi. En verliest haar geen seconde uit het oog, voordat Janny een lik slagroom in haar haar heeft.

Lees ook: Een kijkje achter de schermen bij Denkend aan Zwitserland.

Het afwaskratje

Naast elk keukenblok staat een kratje, daar doen de bakkers hun vuile vaat in. Elk halfuur wordt alles opgehaald, afgewassen en weer teruggebracht.

André helpt in de spoelkeuken

Achter de schermen wordt hard gewerkt in de spoelkeuken. Vette kommen, schalen, spuitmondjes, spatels en aangekoekte karamelpannetjes worden hier schoongemaakt. En André is nooit te beroerd om te ondersteunen: als dat maar goed gaat…

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt ziet u vanaf zondag 28 januari om 20.25 uur op NPO 1.

Meer foto’s én een exclusief interview met Janny, André en Robèrt ziet u in MAX Magazine editie 4. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren