Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Iedereen telt mee

Deze weken zendt MAX korte reclamespotjes uit op tv, radio, de sociale platformen en internet, waarin ik de kijkers oproep lid te worden van onze omroep.

Alweer, denkt u misschien, heeft MAX nog niet genoeg leden? Ik kan u zeggen dat ik supertrots ben op de maar liefst 430.000 leden die MAX momenteel telt. Daarmee is MAX de grootste ledengebonden omroep en dat zegt natuurlijk wel iets over de hoge waardering die MAX van alle vijftigplussers in ons land krijgt.

Maar we hebben uw steun ook echt hard nodig. Nu de concrete plannen van het nieuw te vormen kabinet rond de publieke omroep nog ongewis zijn, is een krachtige stem richting Den Haag van cruciaal belang. Steun ons en maak het mede mogelijk dat wij onze programma’s kunnen blijven maken. Programma’s vanuit een groot sociaal hart – vertrouwd, relevant, actueel en gezellig. MAX brengt mensen samen. En waar nodig bieden we een helpende hand. Iedereen telt mee. Samen zijn we MAX!

Bent u zelf al lid, stimuleer dan de mensen in uw omgeving zich ook bij ons aan te sluiten. Alvast een leuk vooruitzicht: we gaan in 2024 extra veel ledendagen organiseren. Vast ook bij u in de buurt. Ga naar ikwordlidvanmax.nl.

Hartelijk dank!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren