Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Veel geluk!

In deze eerste editie van MAX Magazine in 2024 wil ik u het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar met veel geluk en gezondheid. Geluk wordt vaak gezien als iets wat je overkomt, maar ik denk regelmatig aan de inspirerende woorden van de legendarische oudejaarsconferencier Wim Kan: “Als ieder mens één ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig.”

Omroep MAX kan terugkijken op een heel mooi jaar met prachtige programma’s op radio en tv. Ik noem alleen ‘Denkend aan Zwitserland’ en ik weet zeker dat er bij u een glimlach rond de mond verschijnt… MAX Magazine’s betaalde oplage groeit maar door tot momenteel ruim 232.000 stuks, maxvandaag.nl wordt druk bezocht en ook met onze uitingen op de sociale media en podcasts bereiken we een almaar groter publiek.

Steeds meer mensen ondersteunen MAX ook met hun lidmaatschap. En die steun hebben we hard nodig ook, want er dreigen sombere tijden voor de publieke omroep in Nederland. De kans is groot dat de beoogde coalitiepartijen PVV, NSC, VVD en BBB willen bezuinigen op de publieke zenders of zelfs de financiering helemaal stoppen. Je kunt je toch niet voorstellen dat u straks al die prachtprogramma’s moet missen? Ik zal me in ieder geval daartegen met hand en tand verzetten, daar kunt u op rekenen. Laten we hopen dat het allemaal meevalt en we van 2024 voor u weer een mooi jaar kunnen maken!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren