Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Tijd voor MAX

Deze week doe ik met de slogan ‘Het is nu tijd voor MAX!’ in spotjes op radio en tv een beroep op de luisteraars en kijkers om zich als lid aan te sluiten bij Omroep MAX. Daar is alle aanleiding toe.

Op het moment dat ik dit schrijf is nog volstrekt onbekend hoe de nieuwe regeringscoalitie eruit gaat zien, maar wat ik wel weet is dat er in Den Haag een gure wind waait richting de NPO. De opvattingen bij de potentiële regeringspartijen variëren van fors bezuinigen tot volledig afschaffen van het publieke bestel.

‘Er waait in Den Haag een gure wind richting de NPO’

Natuurlijk, verkiezingsretoriek is wat anders dan daadwerkelijk beleid maken, maar Nederland zonder publieke omroep kan echt niet. Heel veel vijftigplussers kijken graag naar de programma’s van MAX en de publieke omroep. Die mogen niet op de tocht komen te staan. Wij hebben een stevige achterban van 430.000 leden en dat zegt natuurlijk ook wel iets.

Wilt u dat wij blijven opkomen voor de ouderen in Nederland en onze mooie programma’s blijven maken, word dan ook lid van Omroep MAX. Voor de goede orde: dat is wat anders dan een abonnement op MAX Magazine. Steun MAX: bel naar 0900-5555 000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl Dank u wel!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren