Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: MAX samen

Wie van u gelovig is opgevoed, kent ongetwijfeld het kerstlied ‘Ere zij God’, waarin ons ‘vrede op aarde’ wordt gewenst en ‘in de mensen een welbehagen’. Helaas laten Oekraïne en Gaza ons een andere realiteit zien. En van vreugde en welbevinden onder de Nederlanders is jammer genoeg ook nauwelijks sprake. Velen hebben hun ongenoegen over de gang van zaken in ons land laten merken tijdens de parlementsverkiezingen.

Nu we in binnen- en buitenland worden geconfronteerd met grote uitdagingen, is het des te belangrijker om de waarde van verbondenheid en samenzijn te omarmen. Te midden van alle zorgen en problemen hoop ik dat u tijdens de kerstdagen rust en warmte kunt vinden in het gezelschap van dierbaren. Laten we de liefde delen, begrip tonen voor elkaar en solidariteit betuigen aan degenen die het moeilijk hebben.

MAX staat voor saamhorigheid en het koesteren van mooie momenten, en dat geldt ook zeker voor deze periode. Laten we de lichtpuntjes in het leven vieren en dankbaar zijn voor wat we hebben. Prettige kerstdagen gewenst en veel plezier met onze mooie feestprogramma’s op radio, tv en online! Zo hopen we wat bij te dragen aan de warmte en positiviteit waaraan we met elkaar zo’n behoefte hebben.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren