Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Een exclusief kijkje achter de schermen bij Denkend aan Zwitserland

Vanaf zondag 26 november kunt u bij Omroep MAX genieten van ‘Denkend aan Zwitserland’, het nieuwe programma van Janny van der Heijden en André van Duin. Deze winter ontdekt het populaire MAX-duo Zwitserland met en vanuit de trein. Janny geeft u een exclusief kijkje achter de schermen!

‘Het land van mijn jeugdheldin’

Als kind was ik dol op de boeken over het weesmeisje Heidi, zij beleeft met geitenhoeder Peter allerlei avonturen in de Zwitserse Alpen. Zwitserland heeft daardoor altijd iets nostalgisch voor mij gehad. En na lang inmasseren, heb ik André zover gekregen om mee te gaan. Samen ontdekken we het land van mijn jeugdheldin.

Alphornblazen

Kent u het fenomeen alphornblazen? Tijdens onze reis moeten wij er ook aan geloven. Na een luistersessie worden we door professionals uitgedaagd om een poging te wagen. André blijkt een natuurtalent, ik daarentegen…

Nhaan in een rugzak

Mijn hondje Nhaan is natuurlijk niet gewend aan de Zwitserse kou, laat staan sneeuw. Daarin lopen is veel te koud voor haar pootjes. Daarom heb ik een speciale rugzak meegenomen, waarin ze lekker warm blijft. Het blijkt alleen een flinke klus om haar daarin te krijgen… Met een hilarische situatie als gevolg.

Denkend aan Zwitserland: Vanaf zondag 26 november Om 21.30 uur bij MAX op NPO1

Meer foto’s ziet u in MAX Magazine editie 47. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren