Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Nog niet weg…

Het grote interview dat ik aan ‘Volkskrant Magazine’ heb gegeven leidde tot allerlei krantenkoppen die de suggestie wekten dat ik binnenkort vertrek bij Omroep MAX of sterker nog, daar al gestopt zou zijn. Niets is minder waar!

Pas eind volgend jaar stop ik – ik ben dan 70 jaar en negen maanden, dus dat mag dan onderhand wel. Ik leg alléén mijn werk neer als bestuurder van Omroep MAX, want waar ik inmiddels wel op ben uitgekeken is het besturen, de eindeloze vergaderingen en al die werkgroepen waaraan je soms verplicht moet deelnemen als omroepbestuurder.

Mijn opvolging is geregeld, vertelde ik al in het in mei verschenen ledenblad. Nee, wie dat wordt, houd ik nog even voor me. Ik blijf betrokken bij Omroep MAX en zal me bezighouden met het maken van programma’s. De creatieve processen begeleiden blijft leuk – dat geeft me energie – evenals het contact met de MAX-leden.

Inderdaad: ‘De prik zit nog in de cola’, zoals in het interview staat. Ik blijf dus het gezicht van MAX en ga door met programma’s voor ‘MAX Maakt Mogelijk’ maken, op de MAX Ledendagen komen en me bezighouden met de vereniging. En niet te vergeten af en toe meedraaien in Café MAX in Zoetermeer. Dus om Ramses Shaffy te citeren: ‘We zullen doorgaan!’ Ik zie ernaar uit om dit voorlopig te blijven doen!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren