Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Geliefd en vertrouwd

Wij van MAX zijn niet zo van de seizoensprogrammering; zoals u weet brengen wij in de zomerperiode ook veel nieuwe programma’s op de buis. Toch is het fijn dat u een aantal geliefde en vertrouwde MAX-programma’s na een korte vakantie- onderbreking weer kunt bekijken.

Vanaf vrijdag 1 september behandelt Elles de Bruin in ‘Meldpunt’ weer kleine en grote consumentenzaken. In ‘Expeditie Nederland’ ziet u elke maandag t/m donderdag reportages van de regionale omroepen over onderwerpen die landelijk spelen. Vanaf maandag 4 september motiveren Barbara de Loor en Duco Bauwens u elke werkdag om meer te bewegen in ‘Nederland in Beweging’. Mascha de Rooij en Pauline Spiering helpen u de hersenen gezond te houden door elke werkdag MAX Geheugentrainer te presenteren.

Ook Martine van Os en Sybrand Niessen zijn terug! Vanaf maandag 4 september presenteren ze elke werkdag weer ‘Tijd voor MAX’. Nog even wachten tot 25 september, dan is Herman van der Zandt er weer met de blufquiz ‘Met het Mes op Tafel’ (elke maandag t/m donderdag). Dinsdag 26 september is ook ‘Van onschatbare waarde’ terug. Eigenaren van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan een expert. De presentatie is weer in handen van Dionne Stax en we krijgen er twee nieuwe experts bij! Ik wens u alvast veel kijkplezier.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren