Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Kom erbij!

‘Oh moeder, wat is het heet’. Kent u ‘m nog, die hilarische Britse comedyserie die zich afspeelt in het snikhete India?

Onwillekeurig moest ik eraan denken bij de berichten over de wereldwijd hoge temperaturen deze zomer. Hopelijk vindt u voldoende verkoeling aan het water of in de schaduw van boom en parasol. Goed smeren en hydrateren maar. Half Nederland is of gaat op vakantie binnen of over de grenzen.

Ook op afstand zijn de MAX-programma’s (online) te volgen. Maar zeker voor de thuisblijvers hebben wij zoals u van ons gewend bent in de zomermaanden een aantrekkelijk aanbod van bekende en nieuwe programma’s. Van het ‘MAX Skûtsje Journaal’ tot ‘Kasteelvrouwe Emmy’ en van ‘We zijn er Bijna!’ tot ‘Denkend aan Holland’. In uw en onze omroepgids vindt u er alle informatie over. Wilt u dat wij al deze mooie programma’s blijven maken en dat wij blijven opkomen voor uw belangen, zoals een eerlijk pensioen? De MAX Ombudsman staat voor u klaar! Steun ons en word lid voor slechts € 8,50 per jaar. Voor de goede orde: dit is dus wat anders dan het abonnement op MAX Magazine. Bel nu 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl Dank u wel!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren