Abonnementen service: 035 - 2019505

Binnenkort bij MAX: een nieuw seizoen van Denkend aan Holland

Janny van der Heijden en André van Duin trotseren deze zomer de Nederlandse wateren voor het vijfde seizoen van Denkend aan Holland. Het bekende vaarduo gaat met hun bootje op ontdekkingstocht en volgt weer prachtige vaarroutes. Onderweg maken Janny en André verrassende uitstapjes.

Nieuw seizoen Denkend aan Holland

Het bekende duo staat te popelen om nieuwe plekken te ontdekken. Dit jaar varen Janny en André over de Gelderse IJssel, gaan ze met hun bootje naar André’s geboortestad: Rotterdam, bezoeken ze vestingsteden Gorinchem, Woudrichem en Heusden én genieten ze van de kronkelende Overijsselse Vecht. Uiteraard is scheepshond Nhaan ook van de partij, zij houdt een oogje in het zeil.

Gelderse IJssel en Rotterdam

In de eerste aflevering varen Janny en André van Zutphen naar Arnhem over de Gelderse IJssel. Ze maken mosterd, bezoeken een kasteel, genieten van Arnhemse meisjes (een lokale lekkernij) en beklimmen de Eusebiuskerk. In de tweede aflevering bepaalt André de vaarroute. Via Schiedam bereiken ze namelijk zijn geboortestad: Rotterdam. André’s geboortehuis in Delfshaven doet zijn hart sneller kloppen, en dat geldt ook voor de bijbehorende herinneringen.

Denkend aan Holland is vanaf zaterdag 26 augustus om 22.05 uur te zien bij MAX op NPO 1.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren