Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: ’n Beetje warmte

Eén voor één hoor ik mensen in mijn omgeving zeggen: “Ik ben om. We hebben het lang volgehouden, maar de verwarming hebben we nu toch maar aangezet.

Op 18 graden, dat dan weer wel.” Tja, die 190 euro korting per maand in november en december mag dan iets helpen, feit blijft dat veel mensen geconfronteerd zijn met enorm gestegen energiekosten. En over hoe dat energieplafond in het nieuwe jaar gaat werken, is jammer genoeg nog heel veel onduidelijk. Gelukkig is de herfst tot nu toe mild verlopen. Ik hoop dat u het thuis nog een beetje uit kunt houden, met een extra laagje kleding of een warm plaid.

Omroep MAX probeert met onze programma’s en onze gids zo veel mogelijk warmte bij u in de huiskamer te brengen. Sinterklaas is weer in het land en daarmee dat heerlijke ‘Sinterklaas­- journaal’ en de onvolprezen Dieuwertje Blok. Wellicht wordt er in deze dure tijd wat meer creativiteit van ons verwacht, zodat we de (klein)kinderen dit jaar toch wat leuke cadeautjes kunnen geven. In ieder geval kunnen we warmlopen voor Oranje; ik verwacht dat onze mannen het onder leiding van Van Gaal ver gaan schoppen tijdens het WK. Terecht wijst Peter Contant op pagina 6 op de negatieve kanten van het toernooi.

Heeft u vorige week ook zo genoten van het eerste deel van onze documentaire ‘Louis’? Wat een geweldige vent hè! Deze week is het tweede deel te zien: donderdag 17 november om 21.30 uur bij MAX op NPO 1.

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren