Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Er even uit

Lijkt het u leuk om de opnames van een tv-programma bij te wonen? En dan niet zomaar een programma, maar een prachtige muziekspecial?

Dat kan op dinsdag 13 december bij MAX in Studio 21 op het MediaPark in Hilversum. ’s Middags vindt een optreden plaats van The Dutch Tenors en ’s avonds treedt Mell & Vintage Future op. The Dutch Tenors zijn vier veelbelovende zangtalenten. Ze speelden in opera’s en musicals in Nederland, maar ook op internationaal niveau. Nu bundelen ze hun krachtige stemmen en zingen een mix van opera en klassieke muziek, met hedendaags repertoire.

Van Andrea Bocelli tot Ed Sheeran en van Pavarotti tot Britney Spears. Alles op het hoogste niveau vocale gymnastiek, met bombastische klanken en indrukwekkende, lyrische samenzang. Mell & Vintage Future is een Nederlandse band, bestaande uit Melanie Jonk (zang, gitaar), Ton Dijkman (drums) en Nico Brandsen (organist, voetbas). Ze zijn bekend van live-optredens in vele radio- en tv-programma’s. Leuk om te weten: Melanie met haar geweldige stem is de kleindochter van Piet Veerman, van de legendarische Volendamse band The Cats. Geen palingsound echter bij Mell, maar soul­muziek en rhythm ‘n’ blues.

Wilt u één van deze opnames bijwonen? Op maxtickets.nl vindt u meer informatie en kunt u kaarten reserveren. Wees er snel bij! We geven zelfs vrijkaartjes weg. Kijk daarvoor op pagina 26. Heerlijk toch, er even tussenuit? Het is helaas nog niet bekend wanneer deze prachtige muziekspecials worden uitgezonden.

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren