Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Voorpret

Volgens de astronomie is het pas op 23 september zo ver, maar voor de weerkundigen is de herfst op 1 september begonnen en dat is aan alles te merken. De dagen worden duidelijk korter en de weersomslag is onmiskenbaar. Helaas, de tijd van lekker buiten zitten op zwoele zomeravondenis voorbij.

Maar we kunnen wel weer gezellig binnen tv-kijken en naar de radio luisteren! Een paar weken geleden kon ik u al vertellen dat een groot aantal vertrouwde MAX-programma’s weer van start is gegaan en nu kan ik onthullen dat er een tweede seizoen komt van ‘De Grote Kleine Treinencompetitie’ en van onze zoektocht naar nieuw operatalent ‘ARIA’. ‘Droomhuis Gezocht’ keert ook terug en we gaan uitgebreid tien jaar ‘Heel Holland Bakt’ vieren. We maken met Philip Freriks een serie ‘In de voetsporen van de jaren zestig’ en in december komt er weer een live-uitvoering van ‘Scrooge’!

En dan de radio. Half november zenden we weer de ‘Evergreen Top 1000’ uit, gepresenteerd door Henkjan Smits. Luisteraars naar NPO Radio 5 worden vanaf januari tussen 18.00 en 20.00 uur getrakteerd op een heel nieuw programma: ‘De Avondstart’ met niemand minder dan Simone Walraven. Zij werd in de jaren tachtig bekend bij Veronica met onder andere haar radioprogramma ‘Oh, wat een nacht’, het tv-programma ‘Countdown’ en haar rol in de film ‘Donna Donna’. De afgelopen jaren woonde en werkte Simone in Amerika. Voor haar eigen radioprogramma bij MAX verhuist ze terug naar Nederland.

Simone presenteert van maandag t/m donderdag. Hoe we de vrijdagavond gaan invullen vertel ik u graag een volgende keer…

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren