Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Genieten geblazen

’t Is weer voorbij, die mooie zomer…, zong Gerard Cox. U weet vast nog wel hoe het liedje verder ging. Onverbiddelijk komt er een einde aan die heerlijke lange dagen met prachtig weer waar we de afgelopen tijd van hebben kunnen genieten.

De scholen zijn weer bijna allemaal begonnen, de vakantiewasjes zijn gedaan, de tent is naar zolder en de caravan in de stalling. Ook bij MAX zit voor velen de vakantie erop en maken we ons op voor een prachtig nieuw tv-seizoen. Nadat we in de zomermaanden verwend werden met onder – veel – meer het ‘MAX Skûtsje Journaal’, ‘MAX vakantieman’, ‘Denkend aan Holland’, ‘Kasteelvrouwe Emmy’, ‘Langs de Kust’ en (nog even) ‘We zijn er Bijna!’, keren in september verschillende vertrouwde MAX-programma’s terug op de buis.

Op de planning staan nieuwe seizoenen van onze kennis- en blufquiz ‘Met het Mes op Tafel’, ‘Bak mee met MAX’ met Robèrt van Beckhoven, uw dagelijkse portie hersengymnastiek ‘MAX Geheugentrainer’ en regioverhalen in ‘Noord-Zuid-Oost-West’. Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen weer actuele en spraakmakende gasten in ‘Tijd voor MAX’, Elles de Bruin behandelt in ‘Meldpunt’ weer kleine en grote consumentenzaken en Olga en Duco brengen opnieuw ‘Nederland in Beweging’.

Maar we hebben nog veel meer voor u in petto! Uitgebreide programmainformatie vindt u in dit magazine en op maxvandaag.nl, waar u ook programma’s kunt terugkijken.

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren