Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Kom aan boord

Gerard Reve schreef: “Het is niet onopgemerkt gebleven.” Dat geldt zeker voor de zomercampagne van Omroep MAX die vorige week van start ging en nog een paar dagen zal voortduren.

Met televisie- en radiospots, op abri’s, krantenadvertenties, online en een brievenbusmailing roep ik alle mensen die MAX een warm hart toedragen op om ons te steunen en lid te worden van de omroep. Ter gelegenheid van de campagne ging ik langs bij de opnames van ‘Denkend aan Holland’, hét zomerprogramma van MAX.

Op de boot waarmee Janny van der Heijden en André van Duin het land doorkruisen, roep ik iedereen op om ook aan boord te komen, oftewel lid te worden van MAX. Janny en André doen enthousiast mee. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe ontspannen die twee met elkaar samenwerken.

Of het nu in de tent van ‘Heel Holland Bakt’ is of aan boord van de motorboot, het plezier spat ervan af. De chemie tussen die twee is super. Fijn om te weten: op donderdag 4 augustus gaat een nieuw seizoen van ‘Denkend aan Holland’ van start (om 21.15 uur op NPO 1) met routes nabij Leiden, Zeeland, Amsterdam en Groningen. Steun MAX en kom ook aan boord! Word – als u dat nog niet bent – lid van MAX – of maak een ander enthousiast om dat te doen.

Dat kost slechts 8,50 euro per jaar. Bel nu 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl Ik wens u een fi jne zomer toe!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren